Το αντίο του OPSM GR και του T3

You are currently viewing Το αντίο του OPSM GR και του T3

Όπως σας ανακοινώσαμε ήδη από σήμερα τα ξημερώματα για δύο Ελληνικούς τίτλους τεχνολογίας έπεσαν τίτλοι τέλους. Το Official PlayStation Magazine GR και το T3 αποτελούν πλέον παρελθόν από τον τεχνολογικό τύπο. Διαβάστε τα αντίο και δείτε τα εξώφυλλα τους.

Ο Ιούνιος ξεκίνησε με μια δυσάρεστη είδηση, αυτή της διακοπής της έκδοσης του Official PlayStation Magazine GR, ενός περιοδικού με φανατικό κοινό στο χώρο του gaming και του T3 ενός πρωτοποριακού περιοδικού που αγαπά την τεχνολογία και τα gadgets. Για το δεύτερο είχα τη χαρά να είμαι για σχεδόν 30 τεύχη του συντάκτης, ενώ με τους ανθρώπους που αποτελούσαν την ομάδα του πρώτου συνεργαζόμουν σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε το αντίο του χρήστη max από το forum του OPSM GR – κατά κόσμο Μάκης Ραπτόπουλος και αρχισυντάκτης του περιοδικού.

Τίτλοι τέλους για το OPSM-GR

Ο τίτλος είναι κατατοπιστικός. Δυστυχώς, μετά από κοντά 10 χρόνια παρουσίας, το OPSM-GR κλείνει. Το τυπικό θέλει να σας ευχαριστήσουμε για το υπέροχο αυτό ταξίδι. Για μας είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. Έτσι, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά που μοιραστήκατε τις εμπειρίες μας και στηρίξατε μια προσπάθεια από gamers για gamers. Μακριά από μας οι γκουρού. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι καταφέραμε το βασικό μας στόχο, να μιλήσουμε απλά και κατανοητά για games, να σας διασκεδάσουμε, να φέρουμε το αγαπημένο μας χόμπι στα σπίτια σας και να το αγαπήσετε όπως το αγαπάμε εμείς. Λάθη θα κάναμε, δεν μπορεί. Όποια κι αν ήταν αυτά, δεν έγιναν από δόλο. Δεν κοροϊδέψαμε κανένα και δεν αδικήσαμε κανένα, τουλάχιστον από πρόθεση. Αν έχει συμβεί αυτό, σας ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη.
Οι τίτλοι τέλους πέφτουν και για το psfan, χωρίς να γνωρίζουμε όμως πότε ακριβώς θα κατέβει από το διαδίκτυο. Μέχρι τότε, σας κάνουμε δώρο το review του Max Payne 3 από την αφεντιά μου, όπως θα δημοσιευόταν στο επόμενο τεύχος, ένα τεύχος που δυστυχώς δεν θα βγει ποτέ στα περίπτερα. Δεν πειράζει, εις το επανιδείν. Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοικτά γιατί μπορεί κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε…

Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά,
ΟPSM-GR

 

Διαβάστε το αντίο που έγραψε ο διευθυντής του Τ3, Γιάννης Γορανίτης στο site του περιοδικού.

Το τεύχος Ιουνίου του Τ3 είναι, δυστυχώς, και το τελευταίο που θα κυκλοφορήσει. Η πρωτοφανής οικονομική κρίση και το δυσμενές περιβάλλον που διαμορφώθηκε στο χώρο της τεχνολογίας, δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε την πορεία που ξεκίνησε πριν 6,5 χρόνια. Σε αυτά τα 79 τεύχη της ελληνικής έκδοσης του Τ3 εκτός από το πάθος για τα gadgets και την αφοσίωση στην έγκυρη τεχνολογική ενημέρωση, στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις την εγχώρια αγορά, ενθαρρύναμε όλες τις φρέσκες προσπάθειες στο χώρο και επενδύσαμε στη σοβαρότητα, την αντικειμενικότητα και κυρίως στο σεβασμό για τον αναγνώστη.
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για τη στήριξη και το ενδιαφέρον και ελπίζουμε ότι το λιθαράκι που προσθέσαμε στην εγχώρια τεχνολογική πραγματικότητα να αποτελέσει τη βάση για ακόμη πιο δημιουργικές προσπάθειες στο μέλλον.
Στο –από όποια άποψη κι αν το δείτε- συλλεκτικό τεύχος Ιουνίου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια τελευταία βουτιά στα άκρως ενδιαφέροντα ύδατα του tech ωκεανού.

Παρακάτω δείτε τα εξώφυλλα του τεύχους Ιουνίου των δύο περιοδικών, τα οποία και είναι τα τελευταία.

Σε όλους τους φίλους και συναδέλφους από τα δύο περιοδικά ευχόμαστε τα καλύτερα από καρδιάς.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση