Η Kingston γιορτάζει 25 χρόνια κατασκευής προϊόντων μνήμης

You are currently viewing Η Kingston γιορτάζει 25 χρόνια κατασκευής προϊόντων μνήμης

Η Kingston Technology ιδρύθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1987 και το 2012 γιορτάζει τα 25 έτη στον κλάδο της ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής προϊόντων μνήμης. Αυτή την επέτειο των 25 ετών τη γιορτάζει με ένα διαγωνισμό στον οποίο μπορείτε να κερδίσετε αρκετά δώρα, όπως θα δείτε παρακάτω.

Η Kingston Technology ιδρύθηκε από τον CEO και συνιδρυτή John Tu και τον COO και συνιδρυτή, David Sun.

«Είναι υπέροχο και συγκινητικό να είσαι μέρος αυτής της εταιρείας. Η καλύτερη πλευρά των τελευταίων 25 ετών είναι οι άνθρωποι που εργάζονται εδώ, οι συνεργάτες μας και  οι εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους» σχολίασε ο John Tu, CEO και συνιδρυτής της Kingston. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος στη σκέψη από πού ξεκινήσαμε, που είμαστε σήμερα και ανυπομονώ για τα επόμενα 25 χρόνια».

«Το εργασιακό περιβάλλον και η νοοτροπία της εταιρείας, ενθαρρύνουν όλους εμάς που εργαζόμαστε γι’ αυτή να έχουμε νέες ιδέες και να μπορούμε να τις εφαρμόσουμε,» σχολίασε ο Thomas Marschner, VP Sales της Kingston για την περιοχή των ΕΜΕΑ.

Η Kingston γιορτάζει την 25η επέτειό της διοργανώνοντας ένα διαγωνισμό με μεγάλο χρηματικό βραβείο $2.500 (ΗΠΑ)  και δίνει τη ευκαιρία στους συμμετέχοντες να σχεδιάσουν το δικό τους USB Flash drive. Άλλα βραβεία είναι $250, solid state drives και το συλλεκτικό USB drive για τα 25 χρόνια Kingston.

Δείτε παρακάτω το video της Kingston για την 25η επέτειο.

Παρακάτω το ενδιαφέρον infographic που έφτιαξε η εταιρεία για την ξεχωριστή αυτή επέτειο.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.