Πρώην στελέχη της AMD κατηγορούνται για κλοπή εμπορικών μυστικών

You are currently viewing Πρώην στελέχη της AMD κατηγορούνται για κλοπή εμπορικών μυστικών

Η AMD κατηγορεί τέσσερις πρώην εργαζόμενους της για κλοπή 100.000 εμπιστευτηκών εγγράφων λίγο πριν την αποχώρηση τους για να εργαστούν στην Nvidia.

Η υπόθεση φαίνεται να είναι σοβαρή αφού σε αυτή εμπλέκονται ο πρώην αντιπρόεδρος Robert Feldstein μαζί με τους managers Manoo Desai, Nicolas Kociuk και Richard Hagen. Σύμφωνα με την AMD τα έγγραφα έχουν κλαπεί από την εταιρεία πέρυσι και έχουν μεταφερθεί μαζί με τους παραπάνω εργαζόμενους στον μεγαλύτερο της αντίπαλο, την Nvidia.

Η ακρόαση της υπόθεσης θα γίνει στις 28 Ιανουαρίου, οπότε για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση