Δώρο το Office 2013 με τα μικρά Windows 8.1 tablets

You are currently viewing Δώρο το Office 2013 με τα μικρά Windows 8.1 tablets

Στην Computex στέλεχος της Microsoft ανακοίνωσε ότι όλα τα μικρά νέα Windows tablets τα οποία θα κυκλοφορήσουν με Windows 8.1 θα έρθουν με δωρεάν εγκατεστημένο το Office 2013.

Η δήλωση έγινε από την Tami Reller η οποία είναι υπεύθυνη του τμήματος Windows στη Microsoft και σίγουρα αποτελεί σημαντική εξέλιξη αφού το Office είναι μια εξαιρετικά δημοφιλή σουίτα εφαρμογών και μια τέτοια κίνηση φαίνεται να εξασφαλίζει αυξημένες πωλήσεις.

Θα σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση αφορά Windows tablets με επεξεργαστές x86, ενώ αφορά όλα τα tablets με οθόνη μικρότερη των 10 ιντσών. Η σουίτα εφαρμογών Office 2013 την οποία θα ενσωματώνουν τα tablets περιλαμβάνει τις εφαρμογές Word, Excel, Powerpoint & OneNote, όχι όμως το Outlook.

Η παραπάνω ανακοίνωση είναι μια ακόμα επιβεβαίωση ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην κυκλοφορία των Windows 8.1, κάτι που αναμένεται να συμβεί στις 26 Ιουνίου στο συνέδριο Build 2013.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα νέα χαρακτηριστικά που είχε ανακοινώσει η Microsoft πριν από λίγες μόνο ημέρες για τα Surface tablets της.

Πηγή

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση