Huawei P30 Series: Προ-παραγγελίες με δώρα!

You are currently viewing Huawei P30 Series: Προ-παραγγελίες με δώρα!

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκαν στο Παρίσι τα νέα μοντέλα της σειράς P30, τα νέα P30 Pro και P30 και η Huawei για όποιον προ-παραγγείλει τα νέα smartphone της θα τους κάνει δώρο το Huawei Watch GT Active αλλά και 3-μηνη εγγύηση για την οθόνη.

Τα δώρα θα πάρουν όσοι προχωρήσουν σε προ-πάραγγελία και αγορά κατά το διάστημα 26/03/2019 μέχρι και 01/04/2019 όπου και ολοκληρώνεται η περίοδος προ-παραγγελιών για τη νέα σειρά P30.

To smartwatch που μόλις ανακοίνωσε το Παρίσι η Huawei και δίνει δώρο με κάθε προ-παραγγελία έρχεται με 46mm κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, AMOLED οθόνη, προχωρημένες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας σου και της άσκησής σου.

Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να πάρεις μαζί με το νέο high-end smartphone σου, από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei, ενώ παράλληλα για την οθόνη του νέου σου smartphone P30 ή P30 Pro, μην ανησυχείς γιατί εάν κάνεις εγγραφή στο Huawei HiCare έως τις 15 Απριλίου, παίρνεις δώρο και 3 μήνες εγγύηση!

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση