Η Microsoft υπόσχεται υποστήριξη τουλάχιστον 4 ετών για το Surface με Windows RT

You are currently viewing Η Microsoft υπόσχεται υποστήριξη τουλάχιστον 4 ετών για το Surface με Windows RT

To tablet της Microsoft με Windows RT, Surface, διατίθεται στην αγορά σχεδόν ένα μήνα και μέχρι σήμερα δεν υπήρχε επίσημη πολιτική της εταιρείας που έχει να κάνει με την υποστήριξη του. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα το υποστηρίξει τουλάχιστον για τα επόμενα 4 χρόνια.

Πολλοί εταιρικοί πελάτες οι οποίοι σκέφτονται να προχωρήσουν σε αγορά των νέων Microsoft Surface tablets ήθελαν να γνωρίζουν προκαταβολικά το χρονικό διάστημα για το οποίο η Microsoft θα υποστηρίζει την πλατφόρμα. Με βάση αυτό σχεδιάζουν, κοστολογούν και υλοποιούν τις εσωτερικές δομές τους, οπότε η επίσημη δήλωση της Microsoft λύνει ένα μεγάλο πρόβλημα των εταιρικών πελατών.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο συνδυασμός λογισμικού και hardware στο Microsoft Surface tablet με Windows RT θα υποστηρίζεται από την εταιρεία μέχρι και την 11η Απριλίου 2017, σχεδόν 4,5 χρόνια από τώρα. Αυτή η επιλογή της Microsoft παρά το ότι είναι μικρότερη χρονικά από τα προϊόντα της για business που είναι τα 5 έτη, είναι σαφώς μεγαλύτερη από τα 2,5 χρόνια που προσφέρει η Apple. Πολλοί εταιρικοί πελάτες με βάση και μόνο αυτό το χαρακτηριστικό είναι δυνατόν να επιλέξουν τη λύση της Microsoft μιας και τους προσφέρει μεγαλύτερη χρονικά εξασφάλιση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση