Στις 25 Οκτωβρίου iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελληνική αγορά

You are currently viewing Στις 25 Οκτωβρίου iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελληνική αγορά

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει πριν από περίπου ένα μήνα τα νέα iPhone 5S και iPhone 5C θα κυκλοφορήσουν επίσημα στην Ελληνική αγορά στο τέλος του τρέχοντος μήνα και συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα η Ελλάδα περιλαμβάνετε στο δεύτερο γκρουπ χωρών στις οποίες πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα νέα iPhone, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Apple. Το γκρουπ εκτός της Ελλάδας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία, Βέλγιο, Αυστρία, Τσεχία, Δανία και Φιλανδία.

iphone-5c-colors

Όπως συνηθίζει η Apple επίσημα τιμές δεν υπάρχουν ακόμη, αν και αυτές έχουν ήδη διαρρεύσει στον Ελληνικό ειδικό τύπο όπως παρακάτω:

To iPhone 5C στα 629 ευρώ για το μοντέλο στα 16GB και στα 739 ευρώ για το μοντέλο στα 32GB, ενώ το iPhone 5S θα ξεκινά από τα 739 ευρώ για το μοντέλο στα 16GB και θα ακολουθεί το μοντέλο στα 32GB με τιμή 859 ευρώ και το μοντέλο στα 64GB με τιμή 979 ευρώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση