Ξεκινούν οι πωλήσεις του Sony Xperia Tablet S στη Μ. Βρετανία

You are currently viewing Ξεκινούν οι πωλήσεις του Sony Xperia Tablet S στη Μ. Βρετανία

Απόβαση στη Μ. Βρετανία κάνει η Sony με το νέο Xperia Tablet S μιας και ήδη υπάρχει για παραγγελία στο εταιρικό site της Ιαπωνική εταιρείας με τιμές που ξεκινούν από τις 329 λίρες αγγλίας.

Στο website της Sony στη Μ. Βρετανία υπάρχουν ήδη διαθέσιμα τρία μοντέλα για παραγγελία, στα 16GB με Wi-Fi, στα 32GB με Wi-Fi και στα 16GB με Wi-Fi και 3G. Οι τιμές τους αντίστοιχα είναι 329 λίρες [περίπου 412 ευρώ], 379 λίρες [περίπου 475 ευρώ] και το μοντέλο με το 3G στις 429 λίρες [περίπου 537 ευρώ].

Το νέο μωρό της Sony διαθέτει οθόνη 9,4 ιντσών με ανάλυση 1280×800 pixels, επεξεργαστή Nvidia Tegra 3, κάμερα 8 MPixels στην πίσω πλευρά και 1,3 MPixels στην εμπρός πλευρά, ενώ έρχεται με προ-εγκατεστημένο Android 4.0 Ice Cream Sandwich και σύντομα αναμένεται αναβάθμιση σε Jelly Bean.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση