Η LG ανακοινώνει τη νέα σειρά οθονών IPS4

You are currently viewing Η LG ανακοινώνει τη νέα σειρά οθονών IPS4

Οι οθόνες τεχνολογίας IPS κερδίζουν συνεχώς μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά με αποτέλεσμα οι τιμές να έχουν πάρει την κατιούσα. Η LG σήμερα ανακοίνωσε μια νέα σειρά οθονών τεχνολογίας IPS με όνομα IPS4, η οποία θα διατεθεί σε προσιτές τιμές. Οι νέες οθόνες της LG προσφέρουν, χάρη στα IPS panel που διαθέτουν, εξαιρετική χρωματική απόδοση αλλά και μεγάλες γωνίες θέασης. Η LG έχει προσθέσει όμως και ένα χαρακτηριστικό που ονομάζει Smooth Color Change και έχει σχεδιαστεί με στόχο να εξαλείφει τη θολούρα που δημιουργεί η γρήγορη κίνηση, κάτι που θα εκτιμήσουν κυρίως οι gamers.

Οι νέες οθόνες της σειράς IPS4 της LG θα κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο μήνα στην Ασία, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνουν διαθέσιμες τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη. Κάποια ανακοίνωση για τις τιμές διάθεσης της νέας σειράς δεν υπάρχει, αλλά αναμένεται να κινούνται σε ανταγωνιστικά επίπεδα συγκριτικά με άλλες οικονομικές προτάσεις οθονών τεχνολογίας IPS της αγοράς.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση