LG Touch 10 ET83 οθόνη αφής για τα Windows 8

You are currently viewing LG Touch 10 ET83 οθόνη αφής για τα Windows 8

Η LG ετοιμάζει οθόνη αφής διαγωνίου 23 ιντσών με το όνομα Touch 10 η οποία και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη χρήση σε περιβάλλον Windows 8. Τα Windows 8 υποπτευόμασταν ότι θα φέρουν την άνοιξη σε συσκευές αφής και όπως φαίνεται όλες οι μεγάλες εταιρείες ήταν προετοιμασμένες και έτσι λίγες μόνο ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού έχουμε πολλά νέα προϊόντα.

Αν και η συγκεκριμένη οθόνη της LG δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, εμείς την περιμένουμε λίαν συντόμως. Αυτό θα είναι και το πρώτο μοντέλο μιας νέας σειράς οθονών αφής τις οποίες μάλιστα φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσουν και άλλοι κατασκευαστές.

Η συγκεκριμένη οθόνη είναι multitouch αναγνωρίζοντας περισσότερα από δύο δάχτυλα, κάτι που επιτρέπει στο χρήση να εκμεταλλευτεί πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά αφής των Windows 8. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η οθόνη θα έρθει μαζί με γραφίδα κάτι που μουσικοί, γραφίστες και άλλοι χρήστες θα εκτιμήσουν.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση