MyBanana.com: Μοναδικά αξεσουάρ για Apple

You are currently viewing MyBanana.com: Μοναδικά αξεσουάρ για Apple

Ψάχνετε μοναδικά, cool και fun προϊόντα για να συνοδέψετε το Mac, το iPhοne, το iPod ή το iPad σας; Το MyBanana.com είναι το νέο e-shop προορισμός για τους Apple users.

Στο MyBanana.com υπάρχουν ξεχωριστά αξεσουάρ για την αγαπημένη σας συσκευή. Όλα είναι προσεκτικά επιλεγμένα και ο στόχος είναι να κάνουν όχι μόνο πιο εύχρηστη αλλά και περισσότερο cool την αγαπημένη σας συσκευή. Η ποικιλία δε των προτάσεων που υπάρχουν στο site συνεχώς αυξάνεται.

Τα αξεσουάρ που διαθέτει το site είναι μοναδικά όπως και τα προϊόντα της Apple για τους κατόχους τους, ενώ η ομάδα του MyBanana.com στοχεύει ψηλά μιας και θέλει να κάνει το site τον προορισμό των απανταχού fanboys. Επειδή και οι ίδιοι είναι παθιασμένοι με τα προϊόντα της Apple, γνωρίζουν ότι για να το πετύχουν αυτό χρειάζεται να επιλέξουν πραγματικά ξεχωριστά προϊόντα.

Κάνοντας μια βόλτα στο MyBanana.com είδαμε αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα, ενώ μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε τις Lifeproof θήκες για iPhone και iPad οι οποίες προσφέρουν τη δυνατότητα στο χρήστη να χρησιμοποιεί τη συσκευή του ακόμα και υποβρύχια. Μας άρεσαν οι χειροποίητες θήκες για MacBook Air και MacBook Pro, αλλά και το Hidden Radio Bluetooth Speaker. Αυτά σε μια γρήγορη βόλτα στο site.

Το MyBanana.com είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα πρόταση αφού εκεί θα βρείτε μοναδικά cool αξεσουάρ για τους Apple users που το στυλ μετράει. Ταυτόχρονα το site προσφέρει παράδοση στην Ελλάδα μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Αν είστε κάτοχος κάποιας συσκευής της Apple, τότε πρέπει να κάνετε μια βόλτα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση