Νέα touch ποντίκια και touchpad για τα Windows 8 από τη Logitech

You are currently viewing Νέα touch ποντίκια και touchpad για τα Windows 8 από τη Logitech

Δύο νέα ποντίκια και ένα touchpad έκανε διαθέσιμα σήμερα η Logitech τα οποία στοχεύουν τους χρήστες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις touch δυνατότητες των Windows 8 αλλά δεν θέλουν να αγοράσουν οθόνη αφής ή tablet.

Τα νέα Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 και Logitech Zone Touch Mouse T400 έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το touch interface των Windows 8.

Άνθρωποι της Logitech αναφέρουν ότι τα νέα ποντίκια και το touchpad αναπαράγουν την touch εμπειρία χρήσης που έχουν συνηθίσει οι χρήστες από τα σύγχρονα smartphone και tablet. Επιπλέον τα νέα προϊόντα υποστηρίζουν όλες τις λειτουργίες αφής των Windows 8 όπως τα gesture control, pinch, zoom και swiping.

Τα νέα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα αργότερα μέσα στο μήνα και οι τιμές λιανικής στη Μ. Βρετανία είναι 39,99 λίρες για το Τ400, 59,99 λίρες για το Τ620 και 69,99 λίρες για το Τ650.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση