Νέο devolo dLAN 500 WiFi

You are currently viewing Νέο devolo dLAN 500 WiFi

Η devolo, γνωστή για τα powerline προϊόντα της, ανακοίνωσε το νέο devolo dLAN 500 WiFi το οποίο ενσωματώνει την τεχνολογία WiFi Move για καλύτερη κάλυψη του ασύρματου δικτύου.

Η devolo έχει αναπτύξει για το σκοπό αυτό, την τεχνολογία WiFi Move χάρη στην οποία εξασφαλίζει τη βέλτιστη ασύρματη κάλυψη σε όλο το σπίτι. Ως βάση χρησιμοποιούνται περισσότερα σημεία πρόσβασης που συνδέονται στην πρίζα και δημιουργούν ένα κοινό ασύρματο δίκτυο. Οι φορητές συσκευές που έχει κανείς και χρησιμοποιεί μέσα στο σπίτι, διαλέγουν αυτόματα το ισχυρότερο σημείο πρόσβασης. Ως εκ τούτου, η τεχνολογία devolo WiFi Move, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι σαφώς πιο ισχυρή από μία λύση WLAN-Modem/Repeater.

Η διαδικασία ρύθμισης του WiFi Move είναι εύκολη χάρη σε application για tablets με Android και iOS, μέσα από το οποίο μπορείτε να ρυθμίζεται όλους τους προσαρμογείς. Εφόσον προστεθεί νέος προσαρμογέας στο δίκτυο οι ρυμισείς μεταφέρονται με το πάτημα ενός πλήκτρου από κάποιον προσαρμογέα που ήδη λειτουργεί στο δίκτυο

Το devolo dLAN 500 WiFi είναι άμεσα διαθέσιμο. Το Starter Kit κοστίζει 99,90 ευρώ και αποτελείται από έναν προσαρμογέα dLAN 500 WiFi και ένα dLAN 500 duo. Το Network Kit περιέχει τρεις προσαρμογείς, δύο dLAN 500 WiFi και ένα dLAN 500 duo με τιμή διάθεσης 149,90 ευρώ. Ο μεμονωμένος προσαρμογέας για την επέκταση του ασύρματου δικτύου διατίθεται στα 69,90 ευρώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση