Νέο notebook cooler Xilence XPLP-Z15.BS

You are currently viewing Νέο notebook cooler Xilence XPLP-Z15.BS

Τη διάθεση ενός νέου notebook cooler της Xilence ανακοίνωσε η εταιρεία Sun στην Ελληνική αγορά. Το νέο notebook cooler προσφέρει δύο ανεμιστήρες και είναι κατάλληλο για φορητούς υπολογιστές με οθόνη έως και 16 ιντσών.

Το νέο notebook cooler Xilence XPLP-Z15.BS έρχεται με εργονομικό σχεδιασμό προσφέροντας καλύτερη γωνία θέασης από τον χρήστη και άρα καλύτερη στάση του σώματος κατά τη διάρκεια χρήσης του φορητού υπολογιστή.

Η αεριζόμενη τρυπητή επιφάνεια συνδυάζεται με δύο ανεμιστήρες των 60 mm με στόχο να παρέχει την καλύτερη δυνατή ψύξη στον φορητό υπολογιστή σας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xilence XPLP-Z15.BS το οποίο συνοδεύεται από 2 έτη εγγύησης και διατίθεται με προτεινόμενη λιανική τιμή 26, 50 ευρώ.

– Διαστάσεις ανεμιστήρα: 60 x 60 x 10mm
– Διαστάσεις συσκευής: 340 x 270 x 21mm
– Υλικό: αλουμίνιο + πλαστικό
– Βάρος: 595g (μόνο το προϊόν)
– Τροφοδοσία: 5V
– Ισχύς: 0.35W (ο ένας ανεμιστήρας)
– Ταχύτητα ανεμιστήρα: 2000 + / – 10% RPM
– Μεγ. ροή αέρα: 8CMF (ο ένας ανεμιστήρας)
– Επίπεδο θορύβου: 18.8 dBA (ο ένας ανεμιστήρας)

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.