Διακρίσεις για την ESET στο AVAR Conference

You are currently viewing Διακρίσεις για την ESET στο AVAR Conference

Η ESET ανακοίνωσε πρόσφατα τη συμμετοχή της στο AVAR Conference στο οποίο για μια παρουσίαση της που αφορά την “Ανάλυση και Έρευνα του Botnet Festi”, απέσπασε την διάκριση της καλύτερης παρουσίασης.

Το AVAR Conference είναι ένα καταξιωμένο συνέδριο που αφορά το IT Security και πραγματοποιείτε στις χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Hangzhou της Κίνας και η ESET συμμετείχε με τρεις παρουσιάσεις.

Οι ερευνητές Alex Matrosov και Eugene Rodionov της ESET Moscow επιλέχθηκαν από τους συνέδρους ως οι καλύτεροι ομιλητές του συνεδρίου για την παραπάνω παρουσίαση τους.

Παράλληλα, ο Juraj Malcho, Chief Research Officer της ESET, διακρίθηκε από τον οργανισμό WildList International ως ο «Reporter of the Year».

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση