Το επόμενο update του Internet Explorer 10 ενεργοποιεί την εκτέλεση flash περιεχόμενου by default

You are currently viewing Το επόμενο update του Internet Explorer 10 ενεργοποιεί την εκτέλεση flash περιεχόμενου by default

Αύριο η Microsoft θα κάνει διαθέσιμο update για τον Internet Explorer 10 σε Windows 8 και Windows RT το οποίο θα επιτρέπει στο flash περιεχόμενο να τρέχει by default στον browser.

Αυτή η κίνηση της Microsoft αποσκοπεί στην καλύτερη εμπειρία χρήσης αφού με αυτό τον τρόπο τα websites που διαθέτουν flash περιεχόμενο θα φορτώνουν κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα ή ερωτήσεις για τον τελικό χρήστη. Σημειώστε βέβαια ότι κάποια, παλαιότερα συνήθως, websites θα είναι ασύμβατα με την παραπάνω τεχνολογία και το flash περιεχόμενο τους θα συνεχίσει να μην φορτώνει αυτόματα στον Internet Explorer 10.

Η Microsoft τους τελευταίους μήνες έχει προχωρήσει σε πολλές δοκιμές σχετικά με το παραπάνω χαρακτηριστικό, ενώ έχει ελεγχθεί η συμβατότητα με το περιβάλλον αφής των Windows, όσο όμως και η αυτονομία της μπαταρίας αλλά και η απόδοση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση