Αυτά είναι τα retail πακέτα των Windows 8

You are currently viewing Αυτά είναι τα retail πακέτα των Windows 8

Τα Windows 8 θα γίνουν διαθέσιμα στις 26 Οκτωβρίου αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε δει πως θα είναι το πακέτο σε φυσική μορφή. Σήμερα και μέσω του online καταστήματος Amazon έγινε η αποκάλυψη για τις αναβαθμίσεις των Windows 8.

Όπως φαίνεται από την περιγραφή στο Amazon η Microsoft στις 26 Οκτωβρίου θα διαθέσει πακέτα σε retail εκδόσεις τα οποία δεν θα χρειάζονται οπτικό δίσκο για να γίνει η αναβάθμιση. Τιμές διάθεσης δεν έχουν ακόμα αναρτηθεί στο Amazon αλλά προηγούμενες ανακοινώσεις της Microsoft αναφέρουν ότι οι χρήστες με Windows XP, Windows Vista και Windows 7 θα μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση online προς 39,99 δολάρια και στα καταστήματα προς 69,99 δολάρια.

Επιπλέον στο Αγγλικό Amazon είδαμε και την έκδοση Ν των Windows 8 η οποία αφορά την Ευρωπαϊκή αγορά και δεν περιλαμβάνει τον Windows Media Player.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση