CoPilot, έρχεται σε Windows 8 και Windows Phone 8

You are currently viewing CoPilot, έρχεται σε Windows 8 και Windows Phone 8

Η ALK Technologies, η εταιρεία πίσω από το γνωστό πρόγραμμα πλοήγησης CoPilot, ανακοίνωσε την απόφαση της να φέρει την εφαρμογή αυτή τόσο στα Windows 8 αλλά και στα Windows Phone 8, δίνοντας μια κοινή λύση και στις δυο πλατφόρμες. 

Η εφαρμογή δεν θα έχει καμία διαφορά από τις αντιστοιχίες υλοποιήσεις που έχουμε δει έως τώρα στο Android και το iOS και στα σχεδία της ALK είναι να γίνει η διάθεση της κατά κύριο λόγο δωρεάν, προσφέροντας τις βασικές λειτουργίες αλλά και σε Premium, επί πληρωμή, η οποία θα παρέχει πλοήγηση τύπου “Turn-By-Turn” καθώς και πληροφορίες για την κίνηση των δρόμων σε πραγματικό χρόνο για ένα έτος.

Η ανακοίνωση έγινε λίγο πριν την επίσημη έναρξη του MWC 2013 στη Βαρκελώνη.

BARCELONA, Spain, Feb. 24, 2013 /PRNewswire/ — Mobile World Congress – ALK Technologies, a leading provider of navigation and GeoLogistics™ software, is pleased to announce that its award-winning CoPilot® GPS navigation apps for smartphones and tablets will be available for Windows Phone 8 and Windows 8.

 

Windows-Store-960

Η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2013, όπου και θα είναι διαθέσιμη μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Microsoft.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση