Ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του Mountain Lion

You are currently viewing Ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του Mountain Lion

Όλα δείχνουν ότι είμαστε λίγες μόνο ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία της επόμενης έκδοσης του Mac OS X, του αναμενόμενου 10.8 Mountain Lion.

Σήμερα η Apple έκανε διαθέσιμη στο developer’s web site της την έκδοση Gold Master [GM] του Mac OS X 10.8 Mountain Lion. Αυτή η έκδοση διατίθεται στους developers με στόχο τον έλεγχο της συμβατότητας εφαρμογών με τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Η ανακοίνωση της Apple στο φετινό WWDC η οποία ανέφερε πως θα δούμε τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος μέσα στον Ιούλιο, φαίνεται πως τελικά θα πραγματοποιηθεί και οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης πριν το τέλος του μήνα.

Το Mountain Lion θα έρθει με περισσότερα από 200 νέα χαρακτηριστικά συγκριτικά με το σημερινό Lion, ενώ η αναβάθμιση θα χρεώνεται μόλις 19 δολάρια.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση