Έχεις MacBook Pro με Retina οθόνη; Δες τις εφαρμογές για την οθόνη του

You are currently viewing Έχεις MacBook Pro με Retina οθόνη; Δες τις εφαρμογές για την οθόνη του

Έχετε ήδη στην κατοχή σας ή σκέφτεστε να αγοράσετε ένα MacBook Pro με την εξαιρετική Retina οθόνη; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Με την εξωπραγματική ανάλυση της νέας οθόνης που θα βρείτε στο νέο MacBook Pro με Retina οθόνη θα έχετε ήδη καταλάβει ότι όλες οι εφαρμογές δεν δείχνουν ιδανικά.

Επειδή προφανώς αυτό το πρόβλημα το αντιμετώπισαν και άλλοι χρήστες δημιουργήθηκε το retinamacapps.com στο οποίο θα βρείτε όσες εφαρμογές είναι “έτοιμες” για την νέα υπέροχη Retina οθόνη του νέου MacBook Pro. Επειδή πριν σας μεταφέρουμε την πληροφορία την… τσεκάραμε, στο site η λίστα με τις διαθέσιμες εφαρμογές ενημερώνεται συνεχώς, οπότε μπορεί να πάρει μια θέση στα bookmark σας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση