Η Microsoft ανακοίνωσε νέο Office 2013 και Office 365

You are currently viewing Η Microsoft ανακοίνωσε νέο Office 2013 και Office 365

Η επόμενη γενιά του Office, το νέο Office 2013 ανακοινώθηκε από τη Microsoft. Μαζί και η cloud έκδοση της δημοφιλούς σουίτας, το ανανεωμένο Office 365.

Η νέα σουίτα της Microsoft, το Office 2013 περιλαμβάνει νέες ανασχεδιασμένες εκδόσεις των Microsoft Word, Excel, Outlook, PowerPoint και OneNote. Η νέα έκδοση της σουίτας θα τρέχει μόνο σε συστήματα με Windows 7, Windows 8, ενώ η έκδοση για Mac θα είναι διαθέσιμη με το λανσάρισμα της.

Η cloud έκδοση της σουίτας, το Office 365 θα είναι συνδρομητική και θα ενσωματώνει το SkyDrive, ενώ θα λειτουργεί όχι μόνο σε PCs, αλλά σε tablets και smartphones με Windows Phone.

Μέχρι στιγμής η Microsoft δεν ανακοίνωσε πότε θα λανσαριστεί η νέα σουίτα στην αγορά.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση