Έρχονται τον Ιούνιο τα Windows Blue

You are currently viewing Έρχονται τον Ιούνιο τα Windows Blue

Είναι επίσημο πλέον, τα Windows Blue, η επανασχεδιασμένη έκδοση των Windows 8 για την οποία διαβάζουμε φήμες τους τελευταίους μήνες, επιβεβαιώθηκαν από τη Microsoft και θα τα δούμε τον ερχόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα ο Julie Larson-Green, αντιπρόεδρος του τμήματος των Windows στη Microsoft ανακοίνωσε ότι τον Ιούνιο θα δούμε για πρώτη φορά μια public preview έκδοση των Windows 8.1 [Blue].

Αυτό θα πραγματοποιηθεί στο Microsoft BUILD event στο τέλος Ιουνίου και εκεί θα δούμε χαρακτηριστικά από τα Blue και τα όσα ανέφερε ο κ. Julie Larson-Green δείχνουν ότι θα ικανοποιήσουν τους OEM κατασκευαστές οι οποίοι βέβαια ζητούν ότι τους ζητούν οι πελάτες τους, δηλαδή οι τελικοί χρήστες.

Πότε θα δούμε τα Windows Blue στα ράφια των καταστημάτων και στο ηλεκτρονικό ράφι του Microsoft.com δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, κάτι όμως που θα πρέπει να περιμένουμε ως πληροφορία τον ερχόμενο μήνα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση