Η Adobe παρουσίασε τη Creative Suite 6 των εφαρμογών της

You are currently viewing Η Adobe παρουσίασε τη Creative Suite 6 των εφαρμογών της

Σήμερα η Adobe Systems παρουσίασε την Creative Suite 6, την τελευταία έκδοση των εφαρμογών της για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το web, το video και βέβαια to design.

Η ολοκαίνουργια Creative Suite 6 [CS6] θα είναι διαθέσιμη σε 30 ημέρες από τη σημερινή ανακοίνωση, ενώ μπορείτε να την προ-παραγγείλετε ήδη από σήμερα. Η τιμή της νέας έκδοσης της σουίτας εφαρμογών στο online κατάστημα της Adobe είναι 3.329,61 ευρώ, ενώ για την έκδοση upgrade η τιμή είναι 592,86 ευρώ, σε κάθε περίπτωση οι τιμές είναι με ΦΠΑ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση