Στις 26 Οκτωβρίου κυκλοφορούν τα Windows 8

You are currently viewing Στις 26 Οκτωβρίου κυκλοφορούν τα Windows 8

Εδώ και λίγες εβδομάδες είναι γνωστό ότι τα Windows 8, το επόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι η επίσημη κυκλοφορία τους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 8 ανακοινώθηκε από τον Steven Sinofsky στο ετήσιο meeting πωλήσεων, ο οποίος είναι πρόεδρος του τμήματος Windows της Microsoft.

Η επιλογή για την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού συστήματος Παρασκευή είναι μια συνειδητή επιλογή αφού δίνει στους χρήστες την δυνατότητα για αναβαθμίσεις μέσα στο διήμερο που ακολουθεί.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση