Η Netgear αναβαθμίζει την εφαρμογή Genie η οποίά πλέον κάνει όλους τους εκτυπωτές συμβατούς με το AirPrint

You are currently viewing Η Netgear αναβαθμίζει την εφαρμογή Genie η οποίά πλέον κάνει όλους τους εκτυπωτές συμβατούς με το AirPrint

Για όσους διαθέτουν κάποιο router της Netgear η εφαρμογή Genie είναι μια εξαιρετική προσθήκη και η Netgear της ανανέωσε. Πλέον η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε οποιοδήποτε εκτυπωτή έχετε συνδεδεμένο στο σύστημα σας συμβατό με την τεχνολογία AirPrint της Apple και έτσι να εκτυπώσετε απ’ ευθείας από το iPad ή το iPhone σας. Η εφαρμογή Genie είναι διαθέσιμη τόσο για συστήματα με Mac OS όσο και για συστήματα με Windows και μέσα από το tab Airprint σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε διαθέσιμο όποιον εκτυπωτή έχετε συνδεδεμένο στο σύστημα σας – ακόμα και με USB – στις iOS συσκευές σας.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και θα πρέπει να τρέχει στο background του συστήματος σας έτσι ώστε να έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης. Για τους κατόχους router της Netgear είναι μια λύση αντί της αγοράς συμβατού εκτυπωτή με την τεχνολογία AirPrint.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση