Τα Windows 8.1 έκδοση 9369 διέρρευσαν

You are currently viewing Τα Windows 8.1 έκδοση 9369 διέρρευσαν

Άλλη μια έκδοση της μεγάλης “αναβάθμισης”, αν μπορούμε να την ονομάσουμε έτσι μέχρι να μάθουμε την τελική της υπόσταση, των Windows 8.1 ή Windows Blue διέρρευσε και είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο

W8BLeak960

Η έκδοση λοιπόν Windows 8.1 9369 υπάρχει για τους τολμηρούς σε αρκετούς ιδιωτικούς torrent trackers και όποιος είναι διατεθειμένος να την εγκαταστήσει, μιας και είναι θέμα χρόνου να περάσει και στους πιο δημοφιλείς “ανοιχτούς” trackers, θα πρέπει να λάβει υπόψιν πως τα δοκιμαστικά λειτουργικά συστήματα είναι ιδιαίτερα ασταθή.

MDCSF960

Το συγκεκριμένο πακέτο εκ πρώτης όψεως δεν έχει μεγάλες διαφορές από το προηγούμενο που είχε διαρρεύσει πριν λίγο καιρό, ενώ ένα πιθανό preview αναμένεται να ανακοινωθεί από την Microsoft στο Build Developer Conference, 26-28 Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο.

Η τελική RTM μορφή των Windows Blue θα κάνει την εμφάνιση της μάλλον προς το τέλος του καλοκαιριού, οπότε πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τότε.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση