Τα Windows 8.1 φέρνουν το παλιό καλό desktop

You are currently viewing Τα Windows 8.1 φέρνουν το παλιό καλό desktop

Η τελευταία φημολογία που αφορά την επερχόμενη αναβάθμιση των Windows 8, θέλει τη Microsoft να ενσωματώνει επιλογή για boot απ’ ευθείας στο παλιό desktop που γνωρίζαμε μέχρι και τα Windows 7. Τα Windows 8 είναι ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα το οποίο έχει λάβει πολύ καλά σχόλια από τον τύπο αλλά και τους χρήστες. Μοναδικό μελανό σημείο η γκρίνια των παλιών χρηστών Windows σχετικά με την εκκίνηση του λειτουργικού στη νέα επιφάνεια εργασίας η οποία έχει σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο για χρήση με συσκευές που διαθέτουν οθόνη αφής.

Παρά το ότι το παλιό καλό κλασικό desktop στο οποίο όλοι μας έχουμε μάθει είναι μόλις ένα κλικ μακριά οι χρήστες γκρινιάζουν και η Microsoft φαίνεται έτοιμη να τους ικανοποιήσει και να σταματήσει τις γκρίνιες

Τώρα αν επιστρέψει και το Start button οι πωλήσεις των Windows 8 θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο, παρόλα αυτά και επειδή Start button μάλλον δεν θα δείτε, αρκεστείτε στο πατροπαράδοτο desktop και κάποιο από τα πολλά utilities που κυκλοφορούν και εμφανίζουν το start button σε Windows 8 συστήματα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση