Το Office 2013 έρχεται το Νοέμβριο

You are currently viewing Το Office 2013 έρχεται το Νοέμβριο
Steve Ballmer Office 2013

Σύμφωνα με post στο blog της ομάδας του Office το Office 2013 θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο για τον τελικό καταναλωτή στις αρχές Νοεμβρίου, τουλάχιστον όσον αφορά  εκείνους τους χρήστες με Windows RT.

Τα Windows RT, η έκδοση των Windows 8 για επεξεργαστές ARM θα κυκλοφορήσει preview με beta εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint,και OneNote από το Office 2013. Η τελική έκδοση των εφαρμογών θα διατεθεί μέσω του Windows Update στις αρχές Νοεμβρίου, όπως αναφέρει η ομάδα του Office 2013.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για την x86/x64 έκδοση του Office 2013, κάτι που αναμένεται να συμβεί στις αρχές του 2013 μιας και η συγκεκριμένη έκδοση του Office 2013 έχει όχι μόνο περισσότερα χαρακτηριστικά αλλά αποτελείτε και από περισσότερες εφαρμογές.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση