Το Parallels Desktop 8 για Mac υποστηρίζει πλέον Windows 8

You are currently viewing Το Parallels Desktop 8 για Mac υποστηρίζει πλέον Windows 8

Η Parallels έχει κυκλοφορήσει ένα update για τη δημοφιλή virtualization εφαρμογή Parallels Desktop 8 for Mac χάρη στο οποίο πλέον υποστηρίζει το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows 8.

Η έκδοση του Parallels Desktop 8 for Mac πριν την αναβάθμιση δεν επέτρεπε την αναβάθμιση σε Windows 8 αφού κατά την διαδικασία το virtual machine στο οποίο γινόταν η αναβάθμιση θα καταστρεφόταν.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αναβάθμιση virtual machines που έχουν δημιουργηθεί με το Parallels Desktop 8 for Mac μπορείτε να διαβάσετε στη knowledge base της εφαρμογής.

Η αναβάθμιση όμως φέρνει και αρκετά νέα χαρακτηριστικά τα οποία βελτιώνουν την υποστήριξη των Windows 8, τα νέα MacBook Pro με οθόνη Retina αλλά και την πλήρη υποστήριξη USB 3.0.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση