Τον Άυγουστο διαθέσιμα τα Windows 8 για συνεργάτες και εταιρείες

You are currently viewing Τον Άυγουστο διαθέσιμα τα Windows 8 για συνεργάτες και εταιρείες

Το επόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, τα Windows 8 είναι προ των πυλών. Οι συνεργάτες της Microsoft αλλά και οι μεγέλες εταιρείες θα έχουν στα χέρια τους το νέο OS μέσα στον επόμενο μήνα.

Η επίσημη κυκλοφορία των Windows 8 έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, κάτι που αφορά τις εκδόσεις retail. Οι συνεργάτες της εταιρείας όπως πχ οι κατασκευαστές hardware θα έχουν διαθέσιμη τη νέα έκδοση του λειτοουργικού ήδη από τον Αύγουστο. Αντίστοιχα και οι μεγάλοι εταιρικοί πελάτες. Αυτό θα βοηθήσει στην ορθή μετάβαση στο νέο λειτοργικό σύστημα, ενώ όσον αφορά τους κατασκευαστές hardware θα έχουν τον χρόνο που χρειάζεται για να κυκλοφορήσουν τα νέα τους συστήματα τον Οκτώβριο με προεγκατεστημένα τα Windows 8.

Τέλος η Microsoft θα ξεκινήσει την Windows 8 Commerce platform έτσι ώστε οι developers να προσαρμόσουν τις εφαρμογές τους ή να σχεδιάσουν νέες εφαρμογές για το νέο Metro UI που θα έρθει με τα Windows 8.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση