Έρχεται το Total War: Rome II [VIDEOS]

You are currently viewing Έρχεται το Total War: Rome II [VIDEOS]

Οι φίλοι των strategy games καλά θα κάνουν να … ακονίσουν τα σπαθιά τους μιας και με τον πλέον επίσημο τρόπο η Sega ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Total War: Rome II.

Αν και θα χρειαστεί να κάνετε μερικούς μήνες υπομονή μιας και το Total War: Rome II θα κυκλοφορήσει το 2013, η Sega έχει σχέδια για το νέο τίτλο μιας και αναφέρει ότι το παιχνίδι θα είναι turn based προσφέροντας τις μεγαλύτερες real-time κινηματογραφικές μάχες που έχουμε ποτέ δει.

Μαζί θα δούμε νέα μηχανή γραφικών η οποία θα είναι σε θέση να προβάλει με εξαιρετικές λεπτομέρειες δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες ταυτόχρονα, ενώ η υποσχέθηκαν ότι η μηχανή αυτή θα είναι αυτορυθμιζόμενη για σωστή απόκριση ακόμα και σε αναιμικά συστήματα.

Θα είναι μεγάλο ψέμα αν πούμε ότι δεν έχουμε ήδη ενθουσιαστεί. Δείτε παρακάτω συνέντευξη του lead designer για το νέο Total War: Rome II.

Δείτε εδώ συνέντευξη του lead battle designer για το νέο Total War: Rome II.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση