Νέα πληκτρολόγια και ποντίκια από τη Microsoft για τα Windows 8

You are currently viewing Νέα πληκτρολόγια και ποντίκια από τη Microsoft για τα Windows 8

Η Microsoft παρουσίασε νέα ποντίκια και πληκτρολόγια τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται με τα επερχόμενα Windows 8.

Η Microsoft δεν είναι μόνο γνωστή για το software αλλά εδώ και πολλά χρόνια για το hardware της και με την ευκαιρία κυκλοφορίας τον Οκτώβριο των Windows 8 παρουσίασε μια νέα σειρά από πληκτρολόγια και ποντίκια τα οποία έχουν σχεδιαστεί για το νέο λειτουργικό σύστημα.

Το highlight θα λέγαμε ότι είναι το νέο Wedge Touch Mouse το οποίο υποστηρίζει scroll προς τέσσερις κατευθύνσεις, ενώ ενσωματώνει την τεχνολογία BlueTrack για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πρακτικά σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η τιμή διάθεσης του στις ΗΠΑ θα είναι 69,95 δολάρια.

Το νέο Wedge Mobile Keyboard οποίο στοχεύει να φέρει την άνεση του full-size keyboard στα tablets. Συνδέεται ασύρματα μέσω bluetooth, ενώ μπορεί να παίξει και το ρόλο του stand για το tablet σας. Η τιμή του στα 79,95 δολάρια.

Τέλος το νέο Scuipt Touch Mouse προσφέρει και αυτό scroll τεσσάρων κατευθύνσεων, συνδέεται με bluetooth και θα κοστίζει 49,95 δολάρια.

Λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους δεν έχουμε, αλλά υποθέτουμε ότι θα είναι διαθέσιμα πριν την κυκλοφορία των νέων Windows 8 στις 26 Οκτωβρίου.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση