Νέα LG ET83 Touch 10 τεχνολογίας IPS στις 23 ίντσες

You are currently viewing Νέα LG ET83 Touch 10 τεχνολογίας IPS στις 23 ίντσες

Η LG ανακοίνωσε τη νέα οθόνη αφής ET83 Touch 10 η οποία διαθέτει panel τεχνολογίας IPS και προσφέρει έλεγχο με τη χρήση έως και 10 δακτύλων ταυτόχρονα.

Η νέα LG ET83 Touch 10 έχει οθόνη διαγωνίου 23 ιντσών, είναι πλήρως συμβατή με τα Windows 8, ενώ, σύμφωνα με την LG, προσφέρει μεγάλες γωνίες θέασης κάνοντας την ιδανική επιλογή τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Η τιμή καταλόγου είναι τσιμπημένη αφού φτάνει στα 469 ευρώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση