E3 2017: Αυτό είναι το Xbox One X

You are currently viewing E3 2017: Αυτό είναι το Xbox One X

Η Microsoft αποκάλυψε το Project Scorpio, το οποίο πλέον έχει επίσημη εμπορική ονομασία Xbox One X. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είχαν διαρρεύσει και τελικά επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυνατή κονσόλα.

Το Xbox One X έρχεται με οκταπύρηνη custom CPU στα 2,3GHz με απόδοση 6 TFLOPS, ενώ συνοδεύεται από 12GB μνήμης τύπου GDDR5. Παρά την αύξηση της “ιπποδύναμης” το Xbox One X έρχεται με μειωμένο μέγεθος, όπως χαρακτηριστικά σημειώθηκε είναι το μικρότερο Xbox One μέχρι σήμερα.

Η διάθεση του Xbox One X θα ξεκινήσει στις 7 Νοεμβρίου 2017  και εικάζουμε ότι και στην Ελληνική αγορά θα το δούμε πριν τη φετινή εορταστική περίοδο. Η τιμή διάθεσης του είναι τα 499 δολάρια στις ΗΠΑ και σύμφωνα με πληροφορίες του FullPC.gr θα είναι 499 ευρώ στην Ελληνική αγορά.

Δείτε μερικές φωτογραφίες του και το video της ανακοίνωσης του.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=g-gp-Voq6MQ?rel=0&showinfo=0]

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση