Στις 4 Οκτωβρίου το PES 2013 με 150 ομάδες

You are currently viewing Στις 4 Οκτωβρίου το PES 2013 με 150 ομάδες

Η Konami ανακοίνωσε τις ομάδες που θα περιλαμβάνει το επερχόμενο Pro Evolution Soccer 2013, καταφέρνοντας να φτάσεις συνολικά τις 150 σε αριθμό.

Στο νέο Pro Evolution Soccer 2013 δεν θα προστεθούν νέα πρωταθλήματα, ενώ στους 150 συλλόγους που περιλαμβάνει το παιχνίδι θα βρείτε όλες τις ομάδες από τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Ισπανίας και Πορτογαλίας. Επιπλέον θα υπάρχουν ομάδες και από άλλα πρωταθλήματα, ενώ όσον αφορά τις Ελληνικές, αυτές θα είναι οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Οι εθνικές ομάδες που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι έχουν αυξηθεί κατά 17 και έτσι πλέον έχουμε συνολικά 167 εθνικές ομάδες, ενώ η Konami ανανέωσε τη συμφωνία της με την UEFA για τα δικαιώματα των διοργανώσεων του Champions League και Europa League.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση