Νέο ακόμα λεπτότερο PlayStation 3 στις 28 Σεπτέμρβη;

You are currently viewing Νέο ακόμα λεπτότερο PlayStation 3 στις 28 Σεπτέμρβη;

Σύμφωνα με έντυπο κατάλογο εμπορικού καταστήματος στην Πολωνία στις 28 Σεπτέμβρη θα πρέπει να περιμένουμε ένα νέο πιο λεπτό από το λεπτό PlayStation 3. Υπάρχει βέβαια και ένα τεράστιο ερωτηματικό αλλά η φαντασία μας ήδη τρέχει.

Η φήμη για την κυκλοφορία ενός νέου ακόμα λεπτότερου PlayStation 3 είχε ήδη κυκλοφορήσει λίγο πριν τη φετινή έκθεση Gamescom, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθεί εκεί.

Η καταχώρηση τώρα στον έντυπο κατάλογο του εν λόγο Πολωνικού καταστήματος φέρνει και πάλι στο προσκήνιο την κυκλοφορία ενός νέου, λεπτότερου από το ήδη λεπτό, PlayStation 3. Πλέον η φαντασία καλπάζει και η μεγάλη ευκαιρία της Sony για να το ανακοινώσει είναι το επερχόμενο Tokyo Game Show το οποίο ξεκινά την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου.

Λίγες ημέρες υπομονή και το αργότερο μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου θα γνωρίζουμε αν η παραπάνω φωτογραφία είναι αληθινή.

Πηγή: polygamia.pl

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση