To Doom 4 υπό νέα επεξεργασία

You are currently viewing To Doom 4 υπό νέα επεξεργασία

To Doom 4 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει αν δεν αγγίξει το επίπεδο εκείνο που θα κρίνουν ως ικανοποιητικό η id και η Bethesda, ώστε να σταθεί αντάξια δίπλα από σύγχρονους τίτλους αλλά κυρίως τις προσδοκίες των φανατικών φίλων του. 

Doom960

Αυτές τις δηλώσεις έκανε ο Peter Hines, αντιπρόεδρος της Bethesda του τμήματος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων, ο οποίος γνωστοποίησε ότι το τέταρτο κατά σειρά σκληροπυρηνικό παιχνίδι πρώτου προσώπου είχε σχεδόν πάρει σάρκα και οστά αλλά κρίθηκε ως ακατάλληλο για κυκλοφορία λόγω χαμηλής ποιότητας, σεναριακά και πολύ πιθανόν οπτικά.

DoomGP960

Η θέση της εταιρείας, η οποία συμπεριλαμβάνει στο δυναμικό της την id που εργάζεται πάνω στον τίτλο από το 2011, ήταν ότι θα υπάρξει σχετική ενημέρωση όταν θα έχουν κάποια σημαντική εξέλιξη όσον αφορά την ανάπτυξη του.

Rage960

Οι κακές γλώσσες θέλουν την id Software να μην πηγαίνει καλά, με εσωτερικές προστριβές και κακή διαχείριση, λόγο προβλημάτων και διαφωνιών που προκύπτουν από την διαχειρίστρια ZeniMax, η οποία εξαγόρασε την πρώτη το 2009 και ακύρωσε την ανάπτυξη του Rage 2 εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων του προκατόχου του.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση