Έρχεται το νέο ultrabook Acer Aspire S5 [VIDEO]

Acer Aspire S5

Σύντομα η Acer θα κυκλοφορήσει τη νέα προσθήκη στη σειρά των ultrabooks που διαθέτει, το νέο Acer Aspire S5. Το νέο ultrabook της εταιρείας θα έρθει με του νέους επεξεργαστές της Intel, Ivy Bridge, οπότε και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μετά την επίσημη κυκλοφορία τους. 

Όσοι έχουν δει από κοντά το Acer Aspire S3 πιθανόν ήδη να αναρωτιόνται γιατί να περιμένουν το νέο Aspire S5 αφού το τρέχον μοντέλο είναι μια εξαιρετική πρόταση στην κατηγορία των ultrabooks.

Το σημαντικότερο επιχείρημα είναι, όπως ήδη αναφέραμε, οι νέοι επεξεργαστές της Ivy Bridge της Intel, οι οποίοι υπόσχονται αυξημένη αυτονομία και επιδόσεις.

Επιπλέον το νέο Aspire S5 θα έρθει με νέο κύκλωμα γραφικών, το Intel HD 4000 αντί του HD 3000 που φέρει το Aspire S3, μια διαφορά που θα δώσει αυξημένες επιδόσεις στο νέο μοντέλο. Επιπλέον το νέο Aspire S5 θα έρθει με αρκετές επιπλέον θύρες, μεταξύ αυτών και της γνωστής από τα Mac θύρας Thunderbolt, ενώ θα είναι και το πρώτο ultrabook της Acer που θα φέρει το νέο έξυπνο πάνελ θυρών MagicFlip Ι/Ο.

Τέλος θα είναι κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου και αλουμίνιο, υλικά που μας προδιαθέτουν για μια εξαιρετική κατασκευή, ενώ στην αγορά θα κυκλοφορήσει τόσο σε γκρι, όσο και σε μαύρο χρώμα.

Δείτε παρακάτω ένα video παρουσίασης του από όταν είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του στη φετινή CES.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση