Οι Anonymous ετοιμάζονται για το καλώς ήρθες στην Άνγκελα Μέρκελ

You are currently viewing Οι Anonymous ετοιμάζονται για το καλώς ήρθες στην Άνγκελα Μέρκελ

Η επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ αύριο στην Αθήνα έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στις αρχές. Οι Anonymous από την άλλη προετοιμάζονται μάλλον για “ηλεκτρονικό πόλεμο” αφού στη σελίδα τους στο Facebook υπάρχει οργασμός σχολίων.

Μεταξύ άλλων, όπως το σχόλιο της παραπάνω εικόνας – το οποίο θα ομολογήσουμε ότι μας άρεσε -, ενώ θα βρείτε ακόμα και λίστα με dialup τηλεφωνικούς αριθμούς για την περίπτωση που πέσει το internet. Η παραπάνω λίστα μάλιστα φαίνεται πως έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων σε Αίγυπτο, Ιταλία και Ισπανία.

Επιπλέον κάνουν έκκληση προς τους καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας να αφήσουν αύριο “ανοιχτά” τα Wi-Fi τους έτσι ώστε αν, όπως φημολογείται, δεν υπάρχει 3G στο κέντρο να μπορεί ο κάθε πολίτης που θα βρεθεί εκεί να ανεβάζει φωτογραφίες live.

Με πληροφορίες από το kourdistoportocali [http://kourdistoportocali.com/articles/14845.htm]

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση