Bitdefender Mechanic για Mac OS X

You are currently viewing Bitdefender Mechanic για Mac OS X

Υπάρχουν εκατοντάδες εργαλεία-εφαρμογές για υπολογιστές που λειτουργούν με Windows, σχεδιασμένα για την βελτιστοποίηση και παρακολούθηση του συστήματος, πολλά από αυτά δωρεάν και με “ευεργετικές ιδιότητες”

MechSp960

Το Mechanic της Bitdefender έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο αυτών των εφαρμογών αλλά τάσσεται προς την αντίπερα όχθη και στοχεύει σε συστήματα Apple και το OS X λειτουργικό, που χρησιμοποιεί αποκλειστικά η αμερικανική κατασκευάστρια.

Διατίθεται δωρεάν, έχει την ικανότητα να διαχειριστεί με μαεστρία την μνήμη του συστήματος, μπορεί με επιτυχία να διαγράψει τα ίχνη σας από τις αδιάκριτες ιστοσελίδες [digital footprints] και γενικότερα λειτουργεί ως ρυθμιστής στην λεπτή ισορροπία μεταξύ λογισμικού και φυσικών υποσυστημάτων. Θυμίζει δε αρκετά το CCleaner για Mac.

MechFrM960

Βέβαια μια τέτοια εφαρμογή δεν μορεί να συγκριθεί με άλλες μεγαλύτερες και ισχυρότερες εφαρμογές, που αγγίζουν το OS X σχεδόν σε επίπεδο πυρήνα, αλλά από την στιγμή που παρέχεται δωρεάν δεν βλέπουμε κάποιον λόγο για να μην το δοκιμάσετε.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση