Έρχεται το Skype για το Outlook.com

You are currently viewing Έρχεται το Skype για το Outlook.com

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι κάνει διαθέσιμη preview έκδοση του Skype για το Outlook.com ξεκινώντας από τη Μ. Βρετανία. Τις επόμενες εβδομάδες η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη και σε άλλες χώρες ξεκινώντας από τις ΗΠΑ και Γερμανία.

Το Outlook.com έκανε launch πριν από σχεδόν έξι μήνες και στόχος ήταν η πλήρης αντικατάσταση του ιδιαίτερα δημοφιλούς hotmail, ενώ μέχρι σήμερα φαίνεται να έχει συγκεντρώσει 60 εκατομμύρια χρήστες.

Το Skype για το Outlook.com απαιτεί από τον χρήστη να κατεβάσει μια φορά ένα plugin το οποίο είναι διαθέσιμο για Internet Explorer, Firefox και Chrome. Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να συνδέσουν τον Skype λογαριασμό τους με το Outlook.com κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να ενοποιήσουν και τις επαφές τους.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την ενεργοποίηση της υπηρεσίας και για τη χώρα μας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση