Galaxy Tab 3 με Exynos 5 Octa και οθόνη Super AMOLED full HD

You are currently viewing Galaxy Tab 3 με Exynos 5 Octa και οθόνη Super AMOLED full HD

Νέες φήμες θέλουν την Samsung να έχει στα σκαριά ένα νέο πρωτότυπo μοντέλο, το οποίο μαζί με το Galaxy Note 8 θα αποτελέσει την νέα γενιά προϊόντων της κορεατικής εταιρείας στον συγκεκριμένο τομέα

GN8960

Το νέο αυτό μοντέλο, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η τρίτη υλοποίηση της σειράς Galaxy Tab, θα είναι εξοπλισμένο με μία Super AMOLED full HD οθόνη αφής αντίστοιχης ποιότητας με του Galaxy S4 και σίγουρα θα είναι εξοπλισμένο με τον νέο, εντυπωσιακό “Little.Big” αρχιτεκτονικής επεξεργαστή Exynos 5 των οκτώ πυρήνων.

LitBiAr960

Η ιστοσελίδα SamMobile σε αναφορά που έκανε έγραψε ότι για την ώρα υπάρχουν δύο διαφορετικά φορμάτ για την καινούρια συσκευή, ένα με οθόνη 10,1″ όπως αυτή του Nexus 10 και ένα με οθόνη 11,6″ το οποίο μάλλον θα κρύβει και κάποιες επιπλέον εκπλήξεις.

Η παρουσίαση του θα γίνει μάλλον κατά την διάρκεια της IFA 2013 στο Βερολίνο μαζί με την ανακοίνωση του Note III.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση